Angelska sporočila in odgovori Vam (readingi):

Sporočila, ki nam jih za lažji vsakdan pošiljajo čudovita bitja Luči. Preko kart teh čudovitih bitji v kombinaciji z meditacijo ali pa intuitivno z globoko povezavo Višjega Jaza z vašimi Angeli, Vodniki in drugimi svetlobnimi bitji, vam interpretiram kaj vam sporočajo in kako se lahko obračate na njihovo pomoč, kako se zaščititi pred nizkimi vibracijami, kam usmeriti vašo energijo, da se bo pot gladko odpirala in na katera znamenja bodite pozorni… Zastavite lahko konkretna »vsakdanja« življenjska vprašanja. Vodstvo vam je vedno na razpolago, vi pa imate še vedno svobodno voljo.

Vaša investicija:

20,00 EUR za 1 zastavljeno vprašanje oz.

50,00 EUR za celostno svetovanje – reading

Posebna decembrska ponudba

Do konca decembra 2017 vam kanaliziram sporočila vaših angelov in vodnikov za usmeritve in poti v letu 2018, po ugodnejši ceni, za samo 36,00 EUR.

Lahko podarite tudi čudovito darilo, če ste globoko v srcu to začutili, kajti tako nam duhovna bitja sporočajo svoje ideje. Tako so vodniki osebe, kateri želite podariti to sporočilo, dali vašim vodnikom, oni pa vaši duši, sporočilo, da to naredite.

Ob prelomnicah, zaključku leta se sprašujemo kaj je bilo dobro, kako naprej, kaj se bo zgodilo,… Angelska sporočila so kot nalašč primerna za usmeritev v prihodnjem letu. Ne gre toliko za to, da bi poznali vso vašo prihodnost, ker potem je to tako, kot bi si šli ogledat zanimiv film, pa vam nekdo tik pred vstopom v kino dvorano razloži vsebino in konec filma… Hm…ni zanimivo. Angelska sporočila nas usmerijo iz smeri srca in duše, na pot Ljubezni in Svetlobe. Kažejo nam, kje imamo skrite, temne delčke strahov,ki nas ovirajo, kje pa so tiste naše močne, svetle točke, ki nam kažejo pravo pot naprej. Kaj bo rdeča nit vašega leta 2018, kje boste bolj močni, kje pa bo za dosego cilja potrebno več energije, kot običajno. Kako se obračati in komunicirati z vašimi vodniki, kako vam pokažejo pot, luč. Zapis je sestavljen po mesecih oz. po obdobjih (zima, pomlad,..), kaj in kako v posameznem obdobju oz. kako se navezuje rdeča nit glede na vaše želje in situacije.

Za e in navadno poštno ter telefonsko svetovanje, je potrebno predhodno nakazilo na TRR. Podatke prejmete ob prijavi preko sms ali e pošte.

Za osebno svetovanje pa je potrebno predhodno naročilo, plačilo pa se izvede ob samem srečanju. Za osebna svetovanja so trenutno do konca decembra na voljo le še 2 prosti mesti. 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. preberi

notranjamodrost.si uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati uporabnikovo izkušnjo.

Zapri