Angelska terapija

Angeli in ostala bitja svetlobe imajo neizmerno moč, da nam pomagajo, nimajo pa kot mi ljudje, svobodne volje, zato nam pomagajo le kadar se na njih obračamo z iskreno prošnjo v srcu. Sicer nas lahko »le » spremljajo na naši poti in »vskočijo«, če je res nujno potrebno (npr. smo v smrtni nevarnosti, pa še ni naš čas za odhod, takrat se »vmešajo« brez naše prošnje). Lahko pa se jim zahvalimo!

Zato jih pri angelski terapiji povabimo k izboljšanju fizičnega telesa, čustev,  ostalih energijskih teles, Nadangele, bitja svetlobe, mojstre žarkov in ostala duhovna bitja. Večkrat, ko jim zaupamo, bolj občutimo njihovo prisotnost in spremembo energije na bolje.

Izboljšanje in samo doživljanje med postopkom je naravnost čarobno. Začutimo mir, zaupanje in tudi na fizičnem nivoju se vzpostavi čaroben proces, ki ima pomirjujoč učinek, začutite pa lahko spet tisto neizmerno moč, da ste lahko vitalni, polni energije, zdravi, veseli, občutke, ki so morda nekoliko splahneli.

Kombinacijo dviganja naše frekvence z bitji svetlobe lahko kombiniramo tudi z bioenergijskim pristopom ali z drugimi metodami, kar učinek posamezne terapije še poveča.

Vaša investicija: 70,00 EUR (1 terapija) (V primeru, da je potrebnih več Angelskih terapij, je vaša investicija za posamično terapijo 50,00 EUR).

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. preberi

notranjamodrost.si uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati uporabnikovo izkušnjo.

Zapri