Čiščenje energij iz prostora

Zakaj prostor energijsko očistiti?

Iz podobnega razloga, kot se sami umivamo ali energetsko čistimo (npr. čakre), energetsko očistimo tudi prostor.  Vse stvari, ki se dogajajo v nekem prostoru, za seboj puščajo energijo, ki se vtisne v prostor, stene. Te energije potem vplivajo na nas, naša življenja. Ravno tako se energija lepi na predmete, na nas. Tako je potrebno očistiti tudi posamezne predmete. Predvsem to, kar nosimo na sebi – nakit, obleka, se navzamejo naše energije in energij okolice.

Odstranimo staro in damo prostor novemu. Po prostoru zaokroži nova energija, ki običajno tudi nosi s seboj novosti v naše življenje.

Na ta način, ko očistimo prostor, odstranimo odvečno kramo, pripravimo tudi našo podzavest na sprejem novega v življenje. Povečamo pritok vitalne energije.

Torej z očiščenjem prostora vnesemo vanj več življenjske sile, več energije, ki poraja in privlači novo, sveže.

 

Nekateri zelo dobro začutijo energije, ko vstopajo v prostor, lahko se počutijo dobro v ali na nekem prostoru, lahko pa se počutite tesnobno, neprijetno in še sami ne najdete razloga za to.

 

Energijsko čiščenje se priporoča, če ste se vselili v novo domovanje. Še bolj pa če ste se selili v domovanje, kjer so že bivali predhodniki. Za njimi je ostala njihova energija, zato je prostor primerno očistiti.

Smiselno je čistiti, tudi kadar se vam zdi, da se je nabralo vsega, da je energija prav zgoščena. Ali po kakšni bolezni, težavnih stanjih, dogodkih. Energija in stanje človeka vplivajo na energijo v bivalnem okolju in ta se potem odbija nazaj do nas. Dobrodošlo je tudi, ko želite vzpostaviti nov tok, novo svežino v življenju, saj z energijsko očiščenim prostorom omogočate pretok drugačnih frekvenc, kot so vas spremljala do sedaj.

Kaj se bo zgodilo, ko boste prostor energijsko (o)čistili?

Fizično boste največkrat začutili lahkotnost v prostoru, svežino, ne bo vas več »dušilo« , izgine občutek da je nekdo v prostoru ali da je nekdo že bival tam. Sprosti se energija, ki daje prostor novemu in svežemu, zato tudi na drugih področjih pričnejo pritekat v vaše življenje lepe, boljše stvari in dogodki. Sami se boste tudi fizično počutili boljše, lažje boste »zadihali«. Kotički, ki vam niso bili ljubi zaradi…sami ne veste zakaj, vam bodo postali prijetni in radi se boste zadrževali v tem prostoru.

In kako to poteka?

Čiščenje energij se izvede na vašem domu, poslovnem prostoru,… hkrati pa pridobite tudi znanja, ki jih lahko veno uporabite sami. Spoznate  kako prostor pripraviti na samo energetsko čiščenje in ga nato varno očistite nizkih vibracij. Tako boste imeli vedno na razpolago orodja, s katerimi boste lahko vzdrževali in vedno po potrebi na hitro energetsko očistili svoj prostor.

 

Investicija: 150 EUR/230 EUR/ 270 EUR oz. dogovor

  • zajema obisk na domu (okolica Celja – do cca. 20 km, za daljše relacije se zaradi stroškov vožnje cena poviša za 20%).
  • priprava na energijsko čiščenje (material) in izvedba
  • prenos znanja, kako to izvajate naslednjič sami,
  • predstavim vam še druge možnosti čiščenja energij, ki jih lahko naslednjič uporabite sami
  • vedno lahko pokličete za dodatna pojasnila, ko izvajate energijsko čiščenje sami

Cena velja za stanovanjske oz. poslovne prostore v velikosti cca. do 120 m2/ oz. od 120-150 m2 / nad 150m2 / kar je več kot 150m2 ali več objektov – indvidualni dogovor.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. preberi

notranjamodrost.si uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati uporabnikovo izkušnjo.

Zapri