Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Energijsko čiščenje prostora “NOVO 2018” CELJE

9. december, 2017 @ 10:00 - 14:00

Priprava na »NOVO v 2018«

Čiščenje energij iz prostora, odpuščanje zastarelega in kreiranje (manifestacija) srčnih želja

 

Zakaj bi sploh prišli na praktično delavnico?

  • da bi vam resnično, v praksi uspelo narediti trdnejše korake k zastavljenim ciljem
  • da si boste cilje sploh znali postaviti
  • da se znebite čim več tistega kar vas »duši«, »mori« in vam »črpa energijo«
  • da naredite prostor temu, kar vam nariše nasmeh na ustnice in ogreje vaše srce.
  • da končno iz srca začnete kreirat, kar si želite

 

Ko se poslavlja staro leto, je primeren čas, da naredimo »inventuro« tudi pri sebi. Priznamo si kaj nas je to leto navduševalo, česa se veselimo, kaj želimo doseči v prihodnjem letu in kaj želimo, da nam prinese ter seveda, kako se znebiti vsega tistega kar nam ne koristi več (pa naj bo to bolezen, odnosi, pomanjkanje zadovoljstva, sreče, denarja,….).

 

Za delavnico ne potrebujete nobenega predznanja, le iskren namen, da hočete pri sebi nekaj spremenit na bolje, se rešiti »neuporabnega« in privlačit več tistega, kar si že dolgo potiho ali iskreno iz srca želite!

 

 

Zato vas Leonida Derganc, vabim na praktično delavnico, kjer boste prejeli neprecenljivo znanje, ki ga boste, verjemite (govorim iz lastne prakse in prakse mojih dragih strank, ki so se pred leti tega že naučile) uporabili še večkrat skozi leta!

Več o tem s čim lahko pomagam in kaj počnem, najdete na: www.notranjamosdrost.si

  • Kako in zakaj energijsko očistiti prostor (posledično tudi naš um, misli), da sprostimo blokade in napravimo prostor za novo, sveže.
  • Kako v 22 tako imenovanih »čarobnih dneh božiča« učinkovito najprej prepoznati in nato odpustiti, odpihniti, odplakniti iz vašega življenja, kar vam ne služi več, kar vas ovira, moti, drži nazaj, boli tako ali drugače,…
  • In seveda, ko se tega odrešite – je prostor za novo, boljše,… kako postaviti trdne temelje, da čim več želja uresničite in da ne ostane samo pri »sanjarjenju« in teoriji.
  • Da boste čisto »zemeljsko« in fizično naredili korake in akcijo za vaš uspeh, bomo pripravili tudi energijski prostor in podporo. Pa naj si bodo to majhni koraki ali veliki preskoki. Kakor se boste odločili! Zagotovo pa boste s tem znanjem samozavestneje stopili naprej! Vedeli boste kaj hočete, česa nočete in kako naprej, da to dosežete ali se vsaj približate in ste na koncu bolj zadovoljni!

Delavnica pravzaprav vsebuje dve zelo prepleteni tematiki, ki nas naučita:

Energijsko čiščenje prostora in »22 čarobnih dni božiča«,

ki nas nauči, kako po področjih in po »vseh skritih kotičkih« odkrijete, prepoznate in si ljubeče tudi priznate, kaj vam ni všeč, kako si tudi vi  lahko dovolite, da se znebite določenih »nebodigatreba«, kako to učinkovito naredite in s tem sprostite ogromno blokad oz. ujete, zastale energije, ki vas ne pustijo naprej. Nato pa pripravite temelje za nove podvige.

Bistvo – da to naredite resnično in ne le v teoriji!!! Pokažem vam kako.

 

Zakaj prostor energijsko očistiti? Na tej povezavi najdete odgovor na to, kdaj in zakaj je prostor nujno energijsko očistiti, in kaj dobrega se potem za vas zgodi.

 

»22 čarobnih dni božiča«

Ta čas v decembru predstavlja energijsko izredno močan čas, ko se v noči iz 21.12. na 22.12. odprejo Kozmična vrata in na Zemljo priteče ogromno kozmične energije.

To lahko izkoristimo v svoj prid, za stvari, ki se jih želimo znebiti, jih končno rešiti, zaključiti in za stvari, ki jih seveda potem želimo privlačiti.

V bistvu počistimo staro, sprostimo zastale blokade, porežemo nezdrave vezi in dovolimo, da k nam priteče več svetlobe in luči.

Na delavnici vas naučim, kako prepoznaš in si priznaš tisto, kar ne želiš več in kako si potem sploh upaš postaviti nove temelje za nove podvige.

V prvem delu, po arhetipih Tarota sledi odpuščanje, ki ga v praksi sami izvajate med 22.12 in 31.12. in se poslovite od tega kar »je višek« pri vas.

Od 1.1. pa do 12.1., ravno tako po simboliki Tarota prizemljiš stvari, ki jih želiš. Vsak dan simbolizira 1 mesec v prihodnjem letu.

Delavnica je izredno močna, ker je podprta energijsko »od zgoraj« in če se držite svojega srčnega namena in korakov, ki jih dejansko izvedete v praksi…Pridete do rezultatov!

 

Delavnica traja: v soboto, 9. 12. med 10.00 in 14.00 uro.

Lokacija: V Celju, Mariborska 86 (EMO stavba), 2. nadstropje v NOVEM prostoru podjetja Elenas d.o.o.

Vaša investicija za delavnico: 60 EUR, v ceno delavnice je vštet tudi material za delavnico in pogostitev med delavnico (sadje, oreščki, prigrizki, pijača).

December je čas obdarovanj! Darila za udeležence delavnice:

 10% popust za katerokoli storitev centra Notranaja Modrost

osebno, personalizirano angelsko sporočilo za leto 2018!

 

Več info tudi na: 041 372 404

Prosim za vaše podatke na omenjen mail ali na gsm (ime, priimek, naslov, gsm), da vam do delavnice lahko pripravim osebno angelsko sporočilo.

Vaše mesto je rezervirano z nakazilom kotizacije 60 EUR na TRR, ki ga prejmete ob prijavi na: info@notranjamodrost.si

Podrobnosti

Datum:
9. december, 2017
Čas:
10:00 - 14:00
Spletna stran:
http://www.notranjamodrost.si

Organizator

Notranja Modrost
Telefon:
041 372 404
Email:
info@notranjamodrost.si
Spletna stran:
www.notranjamodrost.si

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. preberi

notranjamodrost.si uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati uporabnikovo izkušnjo.

Zapri