Februarsko prebujanje

Ravno je bilo novo leto, se nam zdi, sedaj pa že drvimo v februar, pust, ki preganja zimo, Valentin, ki ima ključ od korenin, počasi si že tudi mi želimo kakšnega sončnega žarka in kar prav prijetno je, ko je dan že nekoliko daljši.

Da se boste lažje “prebujali” in lažje “preživeli” turbolentne energije, ki že nekaj časa ne dopuščajo več skrivanja za maskami, laganja samemu sebi in od nas zahtevajo jasno namero, čistost in iskrenost srca ter resnico – najprej do samega sebe. Kaj je tisto kar vi hočete, da si v prvi vrsti priznate, priznate kaj nočete in potem “hranite” kar želite, se ne koncentrirate na “nočem” in temu ne posvečate tolikšne pozornosti, kot tistemu kar res iz srca, že dolgo želite…

To je tudi povzetek SPOROČILA ANGELOV in DUHOVNIH VODNIKOV.

Ja, verjamem, da je podobno kot prejšnje, vendar, res nas energije silijo že nekaj časa in čedalje bolj nas bodo, da si že enkrat končno priznamo, da se umaknemo strahu in stopimo ven ter zablestimo v svetu – mi, sami točno takšni kot smo in ne takšni kot drugi pričakujejo od nas, da bi “morali” biti.

To terja pogum, porajajo se vprašanja, “kako, zakaj, kdaj,..”

Da boste lažje prišli do te točke – kako in zakaj, vam na poti samoodkrivanja,

prihajam v februarju nasproti z UGODNOSTJO:

FEBRUARSKA ugodna investicija za vaše

“zakaj-e” in kako-je”

 • če se bojite globoke vode, ne plavate radi, če ne vidite dna?
 • delate, pošteno garate, pa ste vedno brez denarja,
 • groza vas je zaprtih prostorov, dvigal,…
 • bojite se npr. kač, pajkov, celo morda mačk?!
 • naletite v kateri koli službi, društvu, skupini, okolici na “neumnega šefa”, ki se “ima za nekaj” in ravno vam najde živce
 • se bojite, da boste ob službo, čeprav ni utemeljenega razloga za to,
 • se bojite, da boste zboleli in si “kaj priklicali nase”, čeprav ste čisto zdravi in se počutite ok,..
 • in še mnoga druga vprašanja, ki vam že dlje časa rojijo po glavi… pa ne veste od kod in za kaj ter kaj je pravi odgovor za vas.

ODGOVOR SE SKRIVA V ENEM OD PRETEKLIH ŽIVLJENJ, spomini duše, do tja vas popeljem z regresijo, ki traja od 2-4 ure, tako, da si podarite, poklonite čas zase in…

 • da boste končno dobili odgovore, ki vas bodo pomirili, ker boste OZAVESTILI zakaj se bojite globoke vode, kač ali pajkov ali celo mačk?
 • ki vam bodo odgovorili in pregnali strah pred zaprtimi prostori in lahko se boste peljali z dvigalom, če do sedaj niste upali,…
 • ugotovili boste, da z vami “ni nič narobe”, ker naletite vedno “na kretena”, ampak je le naveza iz preteklosti in ko jo ozavestite, se izniči, torej, “kretenov” ne boste več potrebovali v svoji bližini..
 • kaj za boga, je vaše poslanstvo, kaj početi – dobite odgovor tudi na to…
 • jaz osebno sicer “logotipa” nisem videla v regresiji, pot in poslanstvo pa zelo jasno 🙂

ZNIŽANA INVESTICIJA V FEBRUARJU

IN SAMO ŠE 2 PROSTI MESTI: 19. in 21. 2. ob 10.00 uri.

Namesto 200, 00 eur, kolikor je investicija za celotno regresijo, ki lahko celo traja do 4 ure (moja najdaljša), investirate v svoje srčne odgovore 150,00, torej PRIHRANITE celih 50,00 eur.

ali

“ZAKLENJENA CENA do 22.2. 2018 – izvedba pa kasneje”: razumem, da vas je veliko, ki bi radi prišli, a vsi na ta datum ne morete, ste morda na počitnicah, pa bi vseeno želeli izkoristit to ugodnost:

Lahko ZAKLENETE ceno in se dogovorimo za ustreznejši termin izvedbe – v marcu. In kako ZAKLENETE in obdržite investicijo 150,00 namesto 200,00?

Poravnate ceno za namen “ugodnejše regresije” do 22.2. 2018 in si zagotovite termin tudi v marcu (se dogovorimo po vplačani investiciji).

Več informacij na:  041 372 404 ali na info@notranjamodrost.si. Pišite, pokličite in prejmete potrebne podatke in informacije

Več o regresiji pa si lahko preberete na: http://www.notranjamodrost.si/regresija-delna-celotna/

 

IN ŠE ENA NOVOST, katere se zelo veselimo, ker je bila že nekaj časa v načrtu in dogovorih:

Čudovit salon, masaže božanske -preverjeno na lastnih bolečih mišicah, ki so bile potem zelo sproščene 🙂

Prijazno, strokovno osebje… Ufff, razvajanje duše in telesa!

In z velikim veseljem naznanjam: končno se je pričelo sodelovanje s Centrom masaž in terapij – ILON iz Velenja:

V četrtek, 22. 2. 2018, ob 17.00 uri vabljeni na BREZPLAČNO predstavitev o blagodejnih učinkih bioterapije, predstavila bom kako lahko dvignemo imunski sistem, vibracijo energije, da razrešimo določene težave z zdravjem, odnosi, financami, samozavestjo,.. presežemo stres in nevtraliziramo njegove učinke..

Več tudi na strani: http://ilon.si/dvig-imunskega-sistema-in-energije-z-bioterapijo/

Ker je število mest žal omejeno, prosimo za predhodne prijave:    041 372 404 (Leonida)

 

SKUPINSKE BIOTERAPIJE Z VPLIVANJEM NA VZROKE

Vas mučijo bolečine, bolezni, slabši imunski sistem, slabo počutje, žalost, depresija,..?

Potem lahko rešitev hitro in ugodno najdete na skupinski bioterapiji. Obravnava se vsakega posameznika, skupina pa potencira moč bioenergije, ki sproži v telesu in v energijskem polju samo-izboljšanje, z energijskimi tehnikami pa vplivamo in raztaplajamo vzroke težav, da se ne bi v prihodnosti ponavljali.

Bolečine se omilijo ali celo izginejo, bioterapija pa ima odlične učinke tudi pri marsikateri kronični težavi ali težavah, kjer uradna medicina le blaži simptome. Je podporna terapija, saj če ima človek težave, ima pravico in dolžnost, da si pomaga z vsemi sredstvi, ki so mu na voljo.

Bioterapija ni uradno – medicinsko priznana terapija, je le pomoč, dodatek k hitrejšemu lajšanju težav, vsekakor pa se morate držati svojih “uradnih” medicinskih in drugih terapij, zdravljenj, zdravil, obravnav,…

20. 02. 2018 ob 10.00 uri, v prostorih Zveze borcev za vrednote NOB Trbovlje, (3x srečanje, 20.2. in še 2x – dogovor skupine, prispevek 60,00 EUR na osebo).

Prosim za prijave:                                                                           041 372 404 ali info@notranjamodrost.si

 

ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTORA, članek v Lizi,     1. 2. 2018:

Delavnica na to temo pa kmalu na vidiku, da boste pred veliko nočjo lahko podprli svoje prostore 🙂 in privabili več svežine ter novosti v dom in življenje.

Fotografija osebe Leonida Derganc.

Fotografija osebe Leonida Derganc.

Toliko za začetek februarja, sproti se dogaja, razvija se nov program, izpeljan bo glede na izkušnje dosedanje prakse, nekaj na novo pridobljenih znanj, bistvo je, da vam bo nudil podporo daljše časovno obdobje, da boste spremembo resnično lahko vnesli v svoje življenje in prakso – samo namig, več pa, ko bo čas za to – kmalu!

Vas obveščam…

Hvala ker ste in en močan objem,

Leonida

 

Vsega ravno prav v 2018!

Živjo, dragi moji!

Pa smo ga dočakali, še eno novo leto! Zahvaljujem se vam za vse dosedanje skupne poti in se veselim novih raziskovanj v 2018.

 

Kot sem že omenila – Naročila daril za dušo – Osebna angelska napoved za 2018 so prihajala  še “zadnje minute v 2017”, nekako sem dobila preblisk, “namig od zgoraj”, naj omogočim še v januarju”darilno investicijo” za čim večji krog ljudi, ki si želijo Svetlobe, zato:

 

ŠE v mesecu januarju 2018 znižana  “darilna investicija” za Angelsko sporočilo – napoved za 2018:  36,00 EUR (namesto 54,00 EUR).

Vaša osebna, individualna, personalizirana napoved angelov in vaših vodnikov za leto 2018 (preberi več)

po e pošti, navadni pošti, telefonsko ali osebno, do konca januarja 2018 za samo 36 eur!

 

Naročilo na: info@notranjamodrost.si ali preko              SMS 041 372 404

(Za e in navadno poštno ter telefonsko svetovanje je potrebno predhodno nakazilo, podatke prejmete ob prijavi na mail oz sms) 041 372 404 ali pa pišite na:  info@notranjamodrost.si

 

Še vedno lahko naročite darilne bone (od vrednosti 10 eur dalje), ki jih vaši obdarjenci izkoristijo v roku 6 mesecev. Bon je prenosljiv. Pišite nam na: info@notranjamodrost.si 

 

Ves december je že bil bolj ali manj mesec praznovanj, dobrega počutja, veselja, pričakovanj in skoraj vsak dan sem se še bolj kot običajno, povezovala z angelskimi in ostalimi duhovnimi energijami, tako zase, kot za vas, ki ste svoji dušici ali prijateljem, privoščili angelsko sporočilo z 2018. Težko opišem, kaj vse doživljam (lepega) ob teh povezovanjih z “višjimi sferami” in kaj vse “prileti dol” od idej, kreacij, navdiha,… tudi zase sem poskrbela, seveda. Tako, da imam za 2018 kar nekaj novih načrtov, ki jih bom delila z vami :-). Ampak počasi, leto se je komaj začelo, še dovolj časa bo.

 

ANGELSKO SPOROČILO ZA VSE NAS, ZA ČAROBNI MESEC JANUAR

Kaj nam sporočajo “Višje sfere” za začetek leta: jaz sem vse skupaj bolj razumela, da gre kar za celo leto, ne zgolj za januar. Je pa primerno, da nam to sporočijo v januarju, da nam bo jasno za celo leto in še naprej 🙂

Skratka, sporočajo nam, kar verjetno že tako ali tako vemo, da se zadnjih nekaj let dogaja prelomnica na področju dviga zavesti na Zemlji. In se nekaj časa še bo, tako intenzivno, vsaj tam do leta 2024 ali pa še kako leto dlje. Obdobje, ko se čistijo stvari. Saj sami vidite kaj vse priplava na površje. Tako globalno, kot tudi, dajte si priznat – individualno.

V globalnem smislu (v svetu, pri nas v Sloveniji smo priča raznim aferam, izgredom, nemirom, nesoglasji, skratka, če spremljate medije, ste lahko upravičeno slabe volje). Predlagamo pa, da na situacije gledate sočutno in pošiljate v to ljubezen in svetlobo, da se ozdravijo, razčistijo. To ne pomeni, da se npr. izpostavi afera, kako je nekdo spet okradel neko podjetje, vi pa boste sedaj ultra poduhovljeno, to kar sprejeli s sočutjem in ljubeznijo. Ne, saj smo ljudje, krvavi pod kožo, gre za to, da vas seveda to upravičeno lahko jezi, vendar se ne pustite do onemoglosti tej energiji. Da vas vleče ure in ure v to, dneve in tedne, o tem razpredate, berete, poslušate, a vpliva na to tako nimate direktno. Ker je potem tega samo še več, posledično tudi v vaših zasebnih življenjih.

A po drugi strani, še vedno se sicer nahajamo v obdobju dualnosti –  črno-belo, dobro-slabo, vroče-mrzlo, dan-noč, jing-jang,… ampak se čedalje bolj zavedamo, da je vse to en in isti kovanec z dvema platema. Ali en in isti “termometer z – in +. Da mrzlo ni posebej in toplo posebej, ampak ju lahko zaznamo na enem in istem termometru, le na različnih koncih “premice”. Zato tudi vidimo poleg čiščenja in nesnage, ki prihaja na površje in se ne bo več mogla skrivati v letu 2018,(kar pomeni, da bo še “greznica” bruhala saj veste kaj), ampak, da je na drugi strani veliko lepega, dobrega, več sočutja,  pomoči, razumevanja, da se da tudi s sodelovanjem in povezovanjem in ne le iz strahu.

Skušajte čimbolj prestopat na ta + na termometru, na ta drugi pol. Pa ne zato, da bi bili samo in zgolj pozitivni, ker tega ni niti v naravi. Ampak zato, da ne boste (večina časa) negativno razpoloženi (jezni, žalostni, depresivni,..).

Gre za to kar mora biti v oz. kar je v Naravi: gre za ravnovesje. Skušajte se mu čimbolj približat. tako lahko najdete Mir v sebi, to pa so želje, ki si jih pogosto izrečemo v Novem Letu, kaj ne?

Ta povezava za januarsko sporočilo mi je bila tako…zanimiva, intenzivna, ne znam opisat z besedami – nekako nisem ujela konkretnih imen angelov ali drugih duhovnih bitji, samo občutek sem imela, da je več različnih energij v povezavi z mano in se sporočila kar navezujejo en na drugega).

Torej bistvo sporočila, ki so ga predajali: leto 2018 bo od vas zahtevalo morda še nekoliko bolj, kot prejšnja leta, da ste vi – VI.

To pomeni, da bodite izvirni, bodite tisto kar v resnici ste. Če ste mesojedec in ste se “prelevili v vegetarijanca”, ker se spodobi, je prav, je tega čedalje več,..vam pa še pridiši krvavica iz babičinih kolin – potem bodite vi – VI! Pojejte to krvavico, če vam paše! In se ji ne upirajte zaradi načel, ki so sicer plemenita, čudovita in dobronamerna, vendar vam v resnici, v duši (še) ne “sedejo”. Ker sicer ste zelo plemeniti do narave, živali in imate vrline, ki jih ta način življenja ima, vendar – sebi nakopavate celo bolezen. Ja, ker hranite frustracije, kontradiktorno znotraj vas.

In tako je pri vsaki stvari! Ne bomo morali izločiti vsega tega iz svojih življenj, pač včasih še “moramo” biti z masko in igrati vloge, da preživimo. Kot se mora maskirat vojak v džungli…da preživi. Vendar, pa se pričnimo zavedat, kako res vsepovsod igramo in se “delamo” in smo narejeni, izumetničeni, ker se tako pričakuje od nas. A v nas kar kriči vse skupaj, ker to nismo mi!

Poiščimo delce, ki jih v prvi vrsti lahko priznamo sebi – kje igramo, zakaj, zakaj nismo mi ampak smo “kot je treba biti” in s sočutjem, s prizanesljivostjo in Ljubeznijo do sebe, pričnimo raztapljat to “kaj bodo pa drugi rekli” in nadomestimo s tem -“tak/a pač sem, to sem jaz”.

Leto 2018 ne bo več delovalo v smernicah prejšnjega stoletja, ker se dejansko vibracija Zemlje dviguje. Ni naključje, da nas je čedalje več, ki hočemo

tako v prvi vrsti sebi, kot drugim predat znanja, ideje, kako biti bolj “jaz”, kako najti več miru v sebi. Ne bo več delovalo klasično

šolanje, klasičnih “10 korakov do…”, ampak prihaja v ospredje vsak posameznik, kot individuum. Vsak je darilo in vsak nekaj nosi v sebi. Ni potrebno, da če niste znanstvenik, pa ne pomeni nič. Lahko ste “samo” dobra mama, ki z ljubeznijo in zdravim odnosom skrbi za svojega otroka in družino. Vsaka malenkost šteje, vse kar nas dela zadovoljne, srečne, mirne, vse kjer se lahko izrazite, v “majhnih” ali velikih delih. Bodite vi. In izhajajte iz tega.

 

Bila sem vesela teh sporočil, še posebej, ker so mi potrdila, to kar me “vleče” že dlje časa in potrdila “moj” način delovanja, razmišljanja, filozofije, če želite. Skratka – Notranja Modrost – vsak ima odgovor v sebi, vsak ima Notranjo Modrost in tam so pravi odgovori. Ne v pravilih, dogmah, kar tudi ne pomeni, da moramo vsi odkrit toplo vodo. Ne.. vse stvari so že (bile) odkrite, vi pa jih le izrazite na svoj način. Morda res kaj novega odkrijete, ni pa nujno. Izrazite le na svoj način… Bodite vi. Jaz vam lahko le pomagam najti pot do Vaše Notranje Modrosti, ker , ja, izgubljeni pa smo precej 🙂

 

To prehajanje v višje vibracije zahteva od vas, oz. vseh nas, da se prilagodimo, odpustimo stare prežvečene vzorce, ki nas tiščijo k tlom in se podamo na pot svetlobe in ljubezni.. Bo lažje, sicer si ustvarjamo…kot sem že rekla, frustracije, stres, ki pa lahko vodi tudi v polom(ije), bolezni, nesreče, ali celo konec.

Ja, žal, žal tudi osebno poznam ljudi, ki so “raje umrli”, kot da bi se spremenili. Zveni čudno, ampak sem doživela tudi to. Ne, ne bi bilo treba, da “odidejo”, lahko bi se spremenili, bili sočutni do sebe, drugih, …pa bi npr. bolezen zvodenela.Poznam obe zgodbi, zelo dobro. Zato ne “radirajte” sami sebe, ne zanikajte se, delujte v skladu “za najvišje dobro vseh vpletenih” (če to izrečete zjutraj, preden greste v nov dan, z iskreno namero v srcu, se vam bodo odpirale poti, ki bodo za najvišje dobro vas in vseh ostalih..). In lažje boste šli čez prehode.

To je bilo Univerzalno sporočilo za naše Modre ideje iz duhovnega sveta – in zahvaljujem se jim v imenu vseh nas, da nam takole odprejo oči 🙂

 

ŠE NEKAJ O DOGODKIH: 

 • 16.1.2018  ob 10h ZBNOV Trbovlje: brezplačno predavanje Nad vzroke težav z dvigom življenjske energije  (bioterapija+ostala energijska orodja)
 • 17.1. 2018 ob 16h: Zasavska ljudska univerza Zagorje: brezplačno predavanje Nad vzroke težav z dvigom življenjske energije (bioterapija+ostala energijska orodja)
 • 18.1.2018 ob 17h: Dom starejših Šentjur: brezplačno predavanje Ali si usodo krojimo sami ali je vse določeno, povečaj svojo intuicijo, vpogled v karte.
 • 23.1.2018 ob 17h: Zasavska ljudska univerza Trbovlje: brezplačna predstavitev, predavanje: Nad vzroke težav z dvigom življenjske energije  (bioterapija+ostala energijska orodja)

Če vas zanima kateri od brezplačnih dogodkov, se prosim informativno prijavite na mail: info@notranjamodrost.si ali preko SMS: 041 372 404

Sicer pa v januarju delam precej na individualnih tretmajih in programih.

 

IN ŠE REZULTATI NAGRADNE IGRE, ki je potekala v decembru.

Za vse, ki ste se prijavili v decembru (ali kdajkoli prej) na naše novičke na strani: www.notranjamodrost.si

STE SODELOVALI V NAGRADNEM ŽREBANJU ZA:

 1. nagrada: Karmični izračun dušne poti oz. analizo dušnih ciklov, prejme ga. Marija N.
 2. in 3. nagrado, Angelsko sporočilo za leto 2018, pa prejmeta g. Marko Z. in Valerija K.

Nagrajenci so prejeli e pošto z obvestili, ostali pa 🙂 …

Zahvaljujem se vam za sodelovanje, trudila se bom, da v novičkah izveste kaj uporabnega, jih spremljate še naprej, kajti še  bom pripravila kakšne nagrade, darila in seveda uporabne tematike in ideje, ki vam bodo polepšale vsakdan.

 

Želim vam čaroben januar in

vam pošiljam en velik objem!

Leonida Derganc

 

 

 

 

December že veslo žari

Živjo, dragi moji!

December je tu in z veseljem vas obdarimo tudi mi!

               

10% popust 

na vse storitve centra

Notranja Modrost 

(popust ne velja za delavnice).

Zato le hitro pokličite in se naročite:

041 372 404 ali pa pišite na:  info@notranjamodrost.si

 

Lahko pa naročite tudi darilne bone, ki jih vaši obdarjenci izkoristijo v roku 6 mesecev. Torej, če je nekdo od vaših dragih pisal Miklavžu ali Božičku, da želi npr. na regresijo – je darilni bon več kot odlično darilo. Bon je prenosljiv. Pišite nam na info@notranjamodrost.si (od vrednosti 10 eur dalje). 

 

ANGELSKO SPOROČILO ZA VSE NAS, ZA ČAROBNI MESEC DECEMBER

Ko sem se obrnila k angelskim energijam, da mi podajo sporočilo za nas, ki želimo širiti Luč in Svetlobo, sem se prav nasmehnila, ko so nam podali res tako, “primerno času”, sporočilo:

Nadangel Sandalphon se je pojavil kar med prvimi in nas prijazno opomnil, naj se naučimo sprejemati darila – darila, ki si jih delimo med seboj, naj nam ne bo neprijetno, nerodno, odvadite se tistega: “Eh, kaj nosiš?! Saj ne bi bilo treba!”

Poznano, mar ne?

Če še vedno tako odreagirate, kot so nas (zmotno, vendar v dobri veri), učili, potem to ozavestite in sprejmite darila s hvaležnostjo. Kakršnakoli. Od soljudi, od življenja in tudi od Boga od Kreatorja. To je bistveno sporočilo za ta čarobni čas in december bo prinesel kar nekaj”prakse”, da bomo to lahko trenirali.

Če pa ste že uspeli priti tako daleč, da ne “komplicirate več”, enostavno s hvaležnostjo sprejmete in se zahvalite, ko vam kdo prinese darilo, pa čestitam, urite se v tem še naprej, bodite hvaležni

in opazujte, kako se darila večajo oz. prihajajo k vam pogosteje, z vseh strani…

Darilo je konec koncev lahko tudi čudovit sončen dan, z zasneženo pokrajino, kjer se vam srce napolni z radostjo in kjer se čudite Naravi kako je čudovita in popolna. Darilo je to, ko znate to spregledat, opazit in se tega veselit… Kakor tudi vsa ostala darila: da se zjutraj zbudite živi in zdravi, da imamo streho nad glavo, da bo zadišalo po piškotih v toplem domu…

Saj veste kaj mislim? In ko prejmete “fizična” oz. materialna darila od prijateljev,.. ne sodimo po vrednosti. Ne mislim tega, da pogledate in si mislite: “Oh samo tole malenkost sem dobil/a!?”

Veliko več jih ima težave z obratno situacijo: ” Joooj, kako drago(ceno) darilo, toliko vsega…!” Ne sodite! Če vam je nekdo namenil podariti zlato ogrlico ali avto ali hišo ali pa “le” vrtnico – je to njegova odločitev, sprejmite s hvaležnostjo! Ne glede na ceno, vrednost. Samo sprejmite. Saj veste, ko vi podarite darilo, ga  podarite, ker tako želite in vam je ob tem prijetno. In če oseba, ki ji je darilo namenjeno tega ne bi hotela, zmogla sprejet – verjetno se ne bi počutili dobro?

Tako nam sporočajo tudi angelska bitja: Sprejmite darila od Boga, od Kreatorja! Odprite roke – kajti tako vam darila lahko izročimo, če pa se zaprete, vam darila težje izročamo!”

Torej!  “Dragi Univerzum, Kreator,…angeli in druga duhovna bitja ter energije – odpiram roke na široko in s hvaležnostjo sprejemam vaša darila!”

To je bilo Univerzalno sporočilo za naše Modre ideje iz duhovnega sveta – in zahvaljujem se jim v imenu vseh nas, da nam takole odprejo oči 🙂

 

ŠE NEKAJ O DOGODKIH: TUKAJ

 • V soboto, 9.12., med 10.00 in 14.00 vas vabim na delavnico “Energijskega čiščenja prostorov in NOVO v 2018”.  Prinesla vam bo praktično znanje, da “počistite” energijsko, kar nočete več imeti v svojem življenju ter pripravite učinkovite temelje za 2018. Zaradi priprave daril in materiala, prosim za prijave na 041 372 404 ali info@notranjamodrost.si
 • Delavnica na temo “Kreacija za NOVO v 2018” pa bo v četrtek, 14.12. med 17.00 in 19.00 uro, v Trbovljah (prostori IBT, Gimnazijska ul.16). Poiskali bomo skrite kotičke in temne sence, da jih zbezamo na površje in zamenjamo s svežimi, novimi željami in spoznali postopek, da jih v 2018 tudi dejansko realiziramo. Zaradi priprave daril in materiala, prosim za prijave na 041 372 404 ali info@notranjamodrost.si
 • Celodnevna delavnica z Eleno Sofio Seničar, mojo malenkostjo in gostjo moniko Pekošak, 22 čarobnih dni božiča…, v soboto, 16.12. 2017, v Gdesign hotelu, v Brezovici pa bo dogodek, ki bo prinesel ogromno energije za preboj in praktičnih znanj, da boste lahko realizirali čimveč vaših želja. Več o delavnici, prijavah in ostale informacije najdete tukaj.

 

IN ŠE NAGRADNA IGRA ZA VAS:

Podelite naše novičke s prijatelji, znanci preko maila in jih povabite, da se na naši spletni strani: www.notranjamodrost.si

prijavijo na “Novičke”, na prejemanje Modrih idej in dogodkov. Vsi vpisani naslovi do konca 2017 boste sodelovali v žrebanju za čudovite  nagrade.

 1. nagrada v vrednoti 90 EUR: eden od srečnežev bo prejel Karmični izračun dušne poti oz. osebno analizo dušnih ciklov
 2. in 3. nagrada pa bosta: angelski reading za leto 2018, vsak v vrednosti 54 eur.

 

Želim vam čaroben december in

vam pošiljam en velik objem!

Leonida Derganc

 

« Previous Entries

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. preberi

notranjamodrost.si uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati uporabnikovo izkušnjo.

Zapri