Kvantno reprogramiranje na nivoju celic

Že mnogokrat je bilo znanstveno dokazano, da um zdravi telo. Ne gre zgolj za placebo učinek, ampak telo prične izvajat, proizvajat določene kemijske reakcije, povezave,…skratka »vklopi« samoregeneracijske procese. Deluje na tak način, da se dejansko začnejo v telesu dogajati biokemični procesi, ki pomagajo pri izboljšanju fizičnega stanja telesa, … Vsaka celica, vsak najmanjši delec, atom ima svojo energijo. In če vplivamo na spremembo energije v atomu, ki ji sledi sprememba energije, oblike, v jedru celice, posledično v celici sami, v tkivu,…itd. lahko s tem dosegamo učinek spreminjanja oblik celic, zmanjšamo obolela tkiva,…skratka pomagamo si, da se telo vrne v prvotno stanje.

Izvaja se lahko  meditacija, vizualizacija oz. na način kot je komu bližje. Bistvo pa je, da se najde način primeren za vas, da se izvede in oblikuje pravilno in da ga potem dosledno uporabljate vsak dan, po potrebi večkrat na dan, saj boste pričeli opažat izboljšanje stanja. Lahko služi kot samostojna oblika pomoči, največkrat pa se ga uporabi v kombinaciji z ostalimi tehnikami in metodami, saj izredno močne metodologije v skupni sinergiji in sodelovanju, dajejo  tako še hitrejše in boljše rezultate.

Cena: 60,00 EUR individualno oblikovanje, izvedba za vas primernega  reprogramiranja, s prenosom znanja za vašo vsakodnevno uporabo

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. preberi

notranjamodrost.si uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati uporabnikovo izkušnjo.

Zapri