Obnovi svojo energijo s pomočjo Notranje Modrosti – moč je tvoja

Tudi vi čutite, da ste velikokrat brez prave energije? Da vas določene stvari izčrpavajo, izmozgajo. In ne samo, da konec napornega dneva padete v posteljo kot hlod in zasmrčite, ampak že preko dneva imate vsega dovo
lj. Da bi se najraje zakopali in skrili nekam, da nikogar ne vidite, da vam nihče »ne teži«. Ampak, žal ne gre pri vsakem od nas, da bi se zatekli v jamo v gorah in postali puščavnik. Nekateri moramo še oddelati določene lekcije tukaj, sedaj, v vsakdanjem »norem« tempu in tem sodobnem svetu.

Morda je pa le neka nastala situacija tista, ki vas že dlje časa izčrpava?

 

Kako, da bo vsakdanjik  lažji?

Vedno pravim, da je vsak unikaten, zato ima vsak svojo zgodbo, vsak svoje poti in načine za rešitev izzivov.

Poiščimo s pomočjo Notranje Modrosti, ki jo vsi nosimo v sebi, kaj, kje in zakaj vam črpa energijo, jemlje moč?

In potem s pomočjo močnih, božanskih energij, katere del ste tudi vi in jaz, s pomočjo pomočnikov iz drugih dimenzij in z vašo namero ter odločitvijo počistimo te nizke energije. Pomagam vam, da se ponovno povežete s svojim prvobitnim in prvinskim izvorom in da se spomnite, da je Vaša moč v Vaših rokah. Da ste vi, da smo vsi, del božanske Sile in da imate pravico biti srečni, zdravi, zadovoljni.

 

Da boste spet imeli energijo, veselje, pogum in boste živeli in ne životarili

Zopet je odvisno od posameznika, na kakšni vibraciji se nahajate, kam želite? In tako oblikujemo skupaj tisto, kar vas pripelje k dvigu vaše energije in vam da znanja, da boste to lahko uporabljali vsak dan oz. ko boste potrebovali. Če verjamete v to, da je vse okoli nas energija, potem lahko dovolite da nam pomagajo:

Angeli, ki so energija čiste božanske ljubezni, bitja svetlobe. So naši vodniki, ki nam skozi naše različne kanale (intuicija, čutimo, »slišimo« glas, »vidimo« sporočila,…) zaznavanja pošiljajo intuitivna sporočila za naše najvišje dobro. V kolikšni meri »slišimo« in »poslušamo« njihovo vodstvo, je seveda odvisno od nas samih, naše pripravljenosti na sprejemanje pomoči in vodstva od Kreatorja vsega kar obstaja, ki pa se prenaša preko sporočil Angelov in drugih bitji svetlobe.

Komunikacijo lahko vzpostavimo tudi z ostalimi duhovnimi bitji, ki so našim fizičnim očem (običajno) nevidna. To so vnebovzeti mojstri, boginje, deve, vile, škrati,… povezovanja z duhovnimi bitji vedno prinesejo čudovite in intenzivne izkušnje že na samem kraju dogajanja, če pa jih povabimo v vsakdanje življenje, pa to intenzivno opažamo na vsakem koraku. Skupaj se lotimo zdravljenja, ki ga »zemeljsko poimenujemo«:

rezanje eteričnih,karmičnih vezi, čiščenje in zaščita pred nizkimi energijami, čiščenje čaker, prebuditev vaše notranje moči, angelski readingi…

Obnovi svojo energijo s procesom Notranja Modrost traja od 1-2 uri in že  en obisk bo dovolj, da napravite velike korake k dvigu vaše energije, ki jo boste potem tudi znali ohranjati na višjih frekvencah.

Da boste prepoznali in se boste znali zaščititi pred tistim kar vas izčrpava in lahkotneje stopali skozi vsak dan. Opisani postopki dela so le za orientacijo, vendar zopet po posvetovanju izberemo individualen načrt, ki bo za vas ustrezen in primeren. Bistvo je, da je način dela in posredovanja informacij vam primeren, da ga boste znali in želeli uporabljat v vsakdanjem življenju.

Kombinacija omenjenih dejavnosti  nam pripelje optimalne rezultate, zato se ključ za rešitev skriva morda prav v tem.

Cena: 100,00 EUR – kombiniran tretma (čiščenje, zaščita, povezovanje z božanskim, rezanje vezi,….), dodatno vam BREZPLAČNO interpretiram še sporočilo na 1 vprašanje, s pomočjo angelskega readinga.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. preberi

notranjamodrost.si uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati uporabnikovo izkušnjo.

Zapri