Osebnostna in duhovna rast

Vsi smo tu z namenom, da se učimo, predelujemo lekcije, ene nam gredo lažje, druge težje, ene se ponavljajo, druge osvojimo hitro in tako zrastemo in zopet gremo novim izzivom naproti.

Povsod, kjer se nekaj naučimo, spoznamo, dojamemo,… na nek način zrastemo. Osebnostno duhovna rast se ne izključuje, vedno rastemo nekako vzporedno. Oz. smo duhovna bitja in en del nas sestavlja tudi osebnost, zato je to dvoje povezano. Pravzaprav rastemo in se razvijamo na več načinov, tako kot fizično tudi osebnostno in duhovno, dušno, mentalno,… kakorkoli.

V tem segmentu vam lahko pomagam tako, da vam preko osebnostnih analiz dam informacije, orodja, s katerimi pridete do spoznanj, ki so v vaše najvišje dobro. Da vam odgovorijo na vprašanja, zakaj se vam nekaj dogaja, zakaj se nekaj ponavlja, pa ravno vam, da se lahko pripravite za naprej in potujete čez izzive z manj bolečinami. Konec koncev vse kar počnemo, se hkrati učimo in rastemo. Ne nazadnje, nekdo, ki zboli in premaga ali premaguje bolezen, na nek način »raste«. Saj mora spoznavat določene zakonitosti, mora nekaj spremenit, da lahko stanje (bolezni) spremeni in ozdravi. In vse to je rast, razvoj, vse kar nas spremlja na poti k nekim ciljem ki smo si jih zastavili, pa naj bodo to čisto fizični cilji (kupim stanovanje, avto, dobim dobro službo,..), osebni (partner, družina,..), duhovni (se znam sprostit, umirit,..), kakršni koli, kakor hočete jih lahko poimenujete…bistvo je da smo tu, se učimo in rastemo. Včasih zna tudi boleti, žal.

Da bi rastli in prehajali skozi izkušnje s čim manj bolečinami, vam prek analiz dodajam koščke mozaika v vašo sestavljanko.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. preberi

notranjamodrost.si uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati uporabnikovo izkušnjo.

Zapri