Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Kreacija za “NOVO 2018” – Trbovlje

14. december, 2017 @ 17:00 - 19:00

Kreacija za “NOVO 2018”

V noči iz 21.12. na 22.12. se odprejo Kozmična vrata in na Zemljo priteče ogromno kozmične energije. Ta čas predstavlja čarobnost, ki jo  lahko izkoristimo v svoj prid, za stvari, ki se jih želimo znebiti, jih končno rešiti, zaključiti in za stvari, ki jih seveda potem želimo privlačiti.

V bistvu počistimo staro, sprostimo zastale blokade, porežemo nezdrave vezi in dovolimo, da k nam priteče več svetlobe in luči.

Na delavnici vas naučim, kako prepoznaš in si priznaš tisto, kar ne želiš več in kako si potem sploh upaš postaviti nove temelje za nove podvige.

V prvem delu, po arhetipih Tarota sledi odpuščanje, ki ga v praksi sami izvajate med 22.12 in 31.12. in se poslovite od tega kar »je višek« pri vas.

Od 1.1. pa do 12.1., ravno tako po simboliki Tarota prizemljiš stvari, ki jih želiš. Vsak dan simbolizira 1 mesec v prihodnjem letu.

Delavnica je izredno močna, ker je podprta energijsko »od zgoraj« in če se držite svojega srčnega namena in korakov, ki jih dejansko izvedete v praksi… Delavnica je praktično naravnana in znanja lahko uporabite kadarkoli še za druge stvari v življenju, ne le sedaj ob zaključku starega  /začetku novega leta. Bistvo je, da v praksi dejansko pridete do rezultatov!

 

Delavnica traja: v četrtek, 14. 12. med 17.00 in 19.00 uro.

Lokacija: V Trbovljah, Gimnazijska 16 (IBT stavba), pritličje na desno.  

Vaša investicija: 30 eur, v ceno delavnice je vštet tudi material za delavnico in pogostitev med delavnico (sadje, oreščki, prigrizki, pijača).

December je čas obdarovanj! Darila za udeležence delavnice:

 10% popust za katerokoli storitev centra Notranaja Modrost

osebno, personalizirano angelsko sporočilo za leto 2018!

 

Več info tudi na: 041 372 404

Prosim za vaše podatke na omenjen mail ali na gsm (ime, priimek, naslov, gsm), da vam do delavnice lahko pripravim osebno angelsko sporočilo.

Vaše mesto je rezervirano z nakazilom kotizacije 30 EUR na TRR, ki ga prejmete ob prijavi na: info@notranjamodrost.si

Podrobnosti

Datum:
14. december, 2017
Čas:
17:00 - 19:00
Spletna stran:
http://www.notranjamodrost.si/dogodki

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. preberi

notranjamodrost.si uporablja piškotke, saj s tem želi izboljšati uporabnikovo izkušnjo.

Zapri