03
Jan

Vsega ravno prav v 2018!

Živjo, dragi moji!

Pa smo ga dočakali, še eno novo leto! Zahvaljujem se vam za vse dosedanje skupne poti in se veselim novih raziskovanj v 2018.

 

Kot sem že omenila – Naročila daril za dušo – Osebna angelska napoved za 2018 so prihajala  še “zadnje minute v 2017”, nekako sem dobila preblisk, “namig od zgoraj”, naj omogočim še v januarju”darilno investicijo” za čim večji krog ljudi, ki si želijo Svetlobe, zato:

 

ŠE v mesecu januarju 2018 znižana  “darilna investicija” za Angelsko sporočilo – napoved za 2018:  36,00 EUR (namesto 54,00 EUR).

Vaša osebna, individualna, personalizirana napoved angelov in vaših vodnikov za leto 2018 (preberi več)

po e pošti, navadni pošti, telefonsko ali osebno, do konca januarja 2018 za samo 36 eur!

 

Naročilo na: info@notranjamodrost.si ali preko              SMS 041 372 404

(Za e in navadno poštno ter telefonsko svetovanje je potrebno predhodno nakazilo, podatke prejmete ob prijavi na mail oz sms) 041 372 404 ali pa pišite na:  info@notranjamodrost.si

 

Še vedno lahko naročite darilne bone (od vrednosti 10 eur dalje), ki jih vaši obdarjenci izkoristijo v roku 6 mesecev. Bon je prenosljiv. Pišite nam na: info@notranjamodrost.si 

 

Ves december je že bil bolj ali manj mesec praznovanj, dobrega počutja, veselja, pričakovanj in skoraj vsak dan sem se še bolj kot običajno, povezovala z angelskimi in ostalimi duhovnimi energijami, tako zase, kot za vas, ki ste svoji dušici ali prijateljem, privoščili angelsko sporočilo z 2018. Težko opišem, kaj vse doživljam (lepega) ob teh povezovanjih z “višjimi sferami” in kaj vse “prileti dol” od idej, kreacij, navdiha,… tudi zase sem poskrbela, seveda. Tako, da imam za 2018 kar nekaj novih načrtov, ki jih bom delila z vami :-). Ampak počasi, leto se je komaj začelo, še dovolj časa bo.

 

ANGELSKO SPOROČILO ZA VSE NAS, ZA ČAROBNI MESEC JANUAR

Kaj nam sporočajo “Višje sfere” za začetek leta: jaz sem vse skupaj bolj razumela, da gre kar za celo leto, ne zgolj za januar. Je pa primerno, da nam to sporočijo v januarju, da nam bo jasno za celo leto in še naprej 🙂

Skratka, sporočajo nam, kar verjetno že tako ali tako vemo, da se zadnjih nekaj let dogaja prelomnica na področju dviga zavesti na Zemlji. In se nekaj časa še bo, tako intenzivno, vsaj tam do leta 2024 ali pa še kako leto dlje. Obdobje, ko se čistijo stvari. Saj sami vidite kaj vse priplava na površje. Tako globalno, kot tudi, dajte si priznat – individualno.

V globalnem smislu (v svetu, pri nas v Sloveniji smo priča raznim aferam, izgredom, nemirom, nesoglasji, skratka, če spremljate medije, ste lahko upravičeno slabe volje). Predlagamo pa, da na situacije gledate sočutno in pošiljate v to ljubezen in svetlobo, da se ozdravijo, razčistijo. To ne pomeni, da se npr. izpostavi afera, kako je nekdo spet okradel neko podjetje, vi pa boste sedaj ultra poduhovljeno, to kar sprejeli s sočutjem in ljubeznijo. Ne, saj smo ljudje, krvavi pod kožo, gre za to, da vas seveda to upravičeno lahko jezi, vendar se ne pustite do onemoglosti tej energiji. Da vas vleče ure in ure v to, dneve in tedne, o tem razpredate, berete, poslušate, a vpliva na to tako nimate direktno. Ker je potem tega samo še več, posledično tudi v vaših zasebnih življenjih.

A po drugi strani, še vedno se sicer nahajamo v obdobju dualnosti –  črno-belo, dobro-slabo, vroče-mrzlo, dan-noč, jing-jang,… ampak se čedalje bolj zavedamo, da je vse to en in isti kovanec z dvema platema. Ali en in isti “termometer z – in +. Da mrzlo ni posebej in toplo posebej, ampak ju lahko zaznamo na enem in istem termometru, le na različnih koncih “premice”. Zato tudi vidimo poleg čiščenja in nesnage, ki prihaja na površje in se ne bo več mogla skrivati v letu 2018,(kar pomeni, da bo še “greznica” bruhala saj veste kaj), ampak, da je na drugi strani veliko lepega, dobrega, več sočutja,  pomoči, razumevanja, da se da tudi s sodelovanjem in povezovanjem in ne le iz strahu.

Skušajte čimbolj prestopat na ta + na termometru, na ta drugi pol. Pa ne zato, da bi bili samo in zgolj pozitivni, ker tega ni niti v naravi. Ampak zato, da ne boste (večina časa) negativno razpoloženi (jezni, žalostni, depresivni,..).

Gre za to kar mora biti v oz. kar je v Naravi: gre za ravnovesje. Skušajte se mu čimbolj približat. tako lahko najdete Mir v sebi, to pa so želje, ki si jih pogosto izrečemo v Novem Letu, kaj ne?

Ta povezava za januarsko sporočilo mi je bila tako…zanimiva, intenzivna, ne znam opisat z besedami – nekako nisem ujela konkretnih imen angelov ali drugih duhovnih bitji, samo občutek sem imela, da je več različnih energij v povezavi z mano in se sporočila kar navezujejo en na drugega).

Torej bistvo sporočila, ki so ga predajali: leto 2018 bo od vas zahtevalo morda še nekoliko bolj, kot prejšnja leta, da ste vi – VI.

To pomeni, da bodite izvirni, bodite tisto kar v resnici ste. Če ste mesojedec in ste se “prelevili v vegetarijanca”, ker se spodobi, je prav, je tega čedalje več,..vam pa še pridiši krvavica iz babičinih kolin – potem bodite vi – VI! Pojejte to krvavico, če vam paše! In se ji ne upirajte zaradi načel, ki so sicer plemenita, čudovita in dobronamerna, vendar vam v resnici, v duši (še) ne “sedejo”. Ker sicer ste zelo plemeniti do narave, živali in imate vrline, ki jih ta način življenja ima, vendar – sebi nakopavate celo bolezen. Ja, ker hranite frustracije, kontradiktorno znotraj vas.

In tako je pri vsaki stvari! Ne bomo morali izločiti vsega tega iz svojih življenj, pač včasih še “moramo” biti z masko in igrati vloge, da preživimo. Kot se mora maskirat vojak v džungli…da preživi. Vendar, pa se pričnimo zavedat, kako res vsepovsod igramo in se “delamo” in smo narejeni, izumetničeni, ker se tako pričakuje od nas. A v nas kar kriči vse skupaj, ker to nismo mi!

Poiščimo delce, ki jih v prvi vrsti lahko priznamo sebi – kje igramo, zakaj, zakaj nismo mi ampak smo “kot je treba biti” in s sočutjem, s prizanesljivostjo in Ljubeznijo do sebe, pričnimo raztapljat to “kaj bodo pa drugi rekli” in nadomestimo s tem -“tak/a pač sem, to sem jaz”.

Leto 2018 ne bo več delovalo v smernicah prejšnjega stoletja, ker se dejansko vibracija Zemlje dviguje. Ni naključje, da nas je čedalje več, ki hočemo

tako v prvi vrsti sebi, kot drugim predat znanja, ideje, kako biti bolj “jaz”, kako najti več miru v sebi. Ne bo več delovalo klasično

šolanje, klasičnih “10 korakov do…”, ampak prihaja v ospredje vsak posameznik, kot individuum. Vsak je darilo in vsak nekaj nosi v sebi. Ni potrebno, da če niste znanstvenik, pa ne pomeni nič. Lahko ste “samo” dobra mama, ki z ljubeznijo in zdravim odnosom skrbi za svojega otroka in družino. Vsaka malenkost šteje, vse kar nas dela zadovoljne, srečne, mirne, vse kjer se lahko izrazite, v “majhnih” ali velikih delih. Bodite vi. In izhajajte iz tega.

 

Bila sem vesela teh sporočil, še posebej, ker so mi potrdila, to kar me “vleče” že dlje časa in potrdila “moj” način delovanja, razmišljanja, filozofije, če želite. Skratka – Notranja Modrost – vsak ima odgovor v sebi, vsak ima Notranjo Modrost in tam so pravi odgovori. Ne v pravilih, dogmah, kar tudi ne pomeni, da moramo vsi odkrit toplo vodo. Ne.. vse stvari so že (bile) odkrite, vi pa jih le izrazite na svoj način. Morda res kaj novega odkrijete, ni pa nujno. Izrazite le na svoj način… Bodite vi. Jaz vam lahko le pomagam najti pot do Vaše Notranje Modrosti, ker , ja, izgubljeni pa smo precej 🙂

 

To prehajanje v višje vibracije zahteva od vas, oz. vseh nas, da se prilagodimo, odpustimo stare prežvečene vzorce, ki nas tiščijo k tlom in se podamo na pot svetlobe in ljubezni.. Bo lažje, sicer si ustvarjamo…kot sem že rekla, frustracije, stres, ki pa lahko vodi tudi v polom(ije), bolezni, nesreče, ali celo konec.

Ja, žal, žal tudi osebno poznam ljudi, ki so “raje umrli”, kot da bi se spremenili. Zveni čudno, ampak sem doživela tudi to. Ne, ne bi bilo treba, da “odidejo”, lahko bi se spremenili, bili sočutni do sebe, drugih, …pa bi npr. bolezen zvodenela.Poznam obe zgodbi, zelo dobro. Zato ne “radirajte” sami sebe, ne zanikajte se, delujte v skladu “za najvišje dobro vseh vpletenih” (če to izrečete zjutraj, preden greste v nov dan, z iskreno namero v srcu, se vam bodo odpirale poti, ki bodo za najvišje dobro vas in vseh ostalih..). In lažje boste šli čez prehode.

To je bilo Univerzalno sporočilo za naše Modre ideje iz duhovnega sveta – in zahvaljujem se jim v imenu vseh nas, da nam takole odprejo oči 🙂

 

ŠE NEKAJ O DOGODKIH: 

  • 16.1.2018  ob 10h ZBNOV Trbovlje: brezplačno predavanje Nad vzroke težav z dvigom življenjske energije  (bioterapija+ostala energijska orodja)
  • 17.1. 2018 ob 16h: Zasavska ljudska univerza Zagorje: brezplačno predavanje Nad vzroke težav z dvigom življenjske energije (bioterapija+ostala energijska orodja)
  • 18.1.2018 ob 17h: Dom starejših Šentjur: brezplačno predavanje Ali si usodo krojimo sami ali je vse določeno, povečaj svojo intuicijo, vpogled v karte.
  • 23.1.2018 ob 17h: Zasavska ljudska univerza Trbovlje: brezplačna predstavitev, predavanje: Nad vzroke težav z dvigom življenjske energije  (bioterapija+ostala energijska orodja)

Če vas zanima kateri od brezplačnih dogodkov, se prosim informativno prijavite na mail: info@notranjamodrost.si ali preko SMS: 041 372 404

Sicer pa v januarju delam precej na individualnih tretmajih in programih.

 

IN ŠE REZULTATI NAGRADNE IGRE, ki je potekala v decembru.

Za vse, ki ste se prijavili v decembru (ali kdajkoli prej) na naše novičke na strani: www.notranjamodrost.si

STE SODELOVALI V NAGRADNEM ŽREBANJU ZA:

  1. nagrada: Karmični izračun dušne poti oz. analizo dušnih ciklov, prejme ga. Marija N.
  2. in 3. nagrado, Angelsko sporočilo za leto 2018, pa prejmeta g. Marko Z. in Valerija K.

Nagrajenci so prejeli e pošto z obvestili, ostali pa 🙂 …

Zahvaljujem se vam za sodelovanje, trudila se bom, da v novičkah izveste kaj uporabnega, jih spremljate še naprej, kajti še  bom pripravila kakšne nagrade, darila in seveda uporabne tematike in ideje, ki vam bodo polepšale vsakdan.

 

Želim vam čaroben januar in

vam pošiljam en velik objem!

Leonida Derganc