04
Dec

December že veslo žari

Živjo, dragi moji!

December je tu in z veseljem vas obdarimo tudi mi!

               

10% popust 

na vse storitve centra

Notranja Modrost 

(popust ne velja za delavnice).

Zato le hitro pokličite in se naročite:

041 372 404 ali pa pišite na:  info@notranjamodrost.si

 

Lahko pa naročite tudi darilne bone, ki jih vaši obdarjenci izkoristijo v roku 6 mesecev. Torej, če je nekdo od vaših dragih pisal Miklavžu ali Božičku, da želi npr. na regresijo – je darilni bon več kot odlično darilo. Bon je prenosljiv. Pišite nam na info@notranjamodrost.si (od vrednosti 10 eur dalje). 

 

ANGELSKO SPOROČILO ZA VSE NAS, ZA ČAROBNI MESEC DECEMBER

Ko sem se obrnila k angelskim energijam, da mi podajo sporočilo za nas, ki želimo širiti Luč in Svetlobo, sem se prav nasmehnila, ko so nam podali res tako, “primerno času”, sporočilo:

Nadangel Sandalphon se je pojavil kar med prvimi in nas prijazno opomnil, naj se naučimo sprejemati darila – darila, ki si jih delimo med seboj, naj nam ne bo neprijetno, nerodno, odvadite se tistega: “Eh, kaj nosiš?! Saj ne bi bilo treba!”

Poznano, mar ne?

Če še vedno tako odreagirate, kot so nas (zmotno, vendar v dobri veri), učili, potem to ozavestite in sprejmite darila s hvaležnostjo. Kakršnakoli. Od soljudi, od življenja in tudi od Boga od Kreatorja. To je bistveno sporočilo za ta čarobni čas in december bo prinesel kar nekaj”prakse”, da bomo to lahko trenirali.

Če pa ste že uspeli priti tako daleč, da ne “komplicirate več”, enostavno s hvaležnostjo sprejmete in se zahvalite, ko vam kdo prinese darilo, pa čestitam, urite se v tem še naprej, bodite hvaležni

in opazujte, kako se darila večajo oz. prihajajo k vam pogosteje, z vseh strani…

Darilo je konec koncev lahko tudi čudovit sončen dan, z zasneženo pokrajino, kjer se vam srce napolni z radostjo in kjer se čudite Naravi kako je čudovita in popolna. Darilo je to, ko znate to spregledat, opazit in se tega veselit… Kakor tudi vsa ostala darila: da se zjutraj zbudite živi in zdravi, da imamo streho nad glavo, da bo zadišalo po piškotih v toplem domu…

Saj veste kaj mislim? In ko prejmete “fizična” oz. materialna darila od prijateljev,.. ne sodimo po vrednosti. Ne mislim tega, da pogledate in si mislite: “Oh samo tole malenkost sem dobil/a!?”

Veliko več jih ima težave z obratno situacijo: ” Joooj, kako drago(ceno) darilo, toliko vsega…!” Ne sodite! Če vam je nekdo namenil podariti zlato ogrlico ali avto ali hišo ali pa “le” vrtnico – je to njegova odločitev, sprejmite s hvaležnostjo! Ne glede na ceno, vrednost. Samo sprejmite. Saj veste, ko vi podarite darilo, ga  podarite, ker tako želite in vam je ob tem prijetno. In če oseba, ki ji je darilo namenjeno tega ne bi hotela, zmogla sprejet – verjetno se ne bi počutili dobro?

Tako nam sporočajo tudi angelska bitja: Sprejmite darila od Boga, od Kreatorja! Odprite roke – kajti tako vam darila lahko izročimo, če pa se zaprete, vam darila težje izročamo!”

Torej!  “Dragi Univerzum, Kreator,…angeli in druga duhovna bitja ter energije – odpiram roke na široko in s hvaležnostjo sprejemam vaša darila!”

To je bilo Univerzalno sporočilo za naše Modre ideje iz duhovnega sveta – in zahvaljujem se jim v imenu vseh nas, da nam takole odprejo oči 🙂

 

ŠE NEKAJ O DOGODKIH: TUKAJ

  • V soboto, 9.12., med 10.00 in 14.00 vas vabim na delavnico “Energijskega čiščenja prostorov in NOVO v 2018”.  Prinesla vam bo praktično znanje, da “počistite” energijsko, kar nočete več imeti v svojem življenju ter pripravite učinkovite temelje za 2018. Zaradi priprave daril in materiala, prosim za prijave na 041 372 404 ali info@notranjamodrost.si
  • Delavnica na temo “Kreacija za NOVO v 2018” pa bo v četrtek, 14.12. med 17.00 in 19.00 uro, v Trbovljah (prostori IBT, Gimnazijska ul.16). Poiskali bomo skrite kotičke in temne sence, da jih zbezamo na površje in zamenjamo s svežimi, novimi željami in spoznali postopek, da jih v 2018 tudi dejansko realiziramo. Zaradi priprave daril in materiala, prosim za prijave na 041 372 404 ali info@notranjamodrost.si
  • Celodnevna delavnica z Eleno Sofio Seničar, mojo malenkostjo in gostjo moniko Pekošak, 22 čarobnih dni božiča…, v soboto, 16.12. 2017, v Gdesign hotelu, v Brezovici pa bo dogodek, ki bo prinesel ogromno energije za preboj in praktičnih znanj, da boste lahko realizirali čimveč vaših želja. Več o delavnici, prijavah in ostale informacije najdete tukaj.

 

IN ŠE NAGRADNA IGRA ZA VAS:

Podelite naše novičke s prijatelji, znanci preko maila in jih povabite, da se na naši spletni strani: www.notranjamodrost.si

prijavijo na “Novičke”, na prejemanje Modrih idej in dogodkov. Vsi vpisani naslovi do konca 2017 boste sodelovali v žrebanju za čudovite  nagrade.

  1. nagrada v vrednoti 90 EUR: eden od srečnežev bo prejel Karmični izračun dušne poti oz. osebno analizo dušnih ciklov
  2. in 3. nagrada pa bosta: angelski reading za leto 2018, vsak v vrednosti 54 eur.

 

Želim vam čaroben december in

vam pošiljam en velik objem!

Leonida Derganc