07
Feb

Februarsko prebujanje

Ravno je bilo novo leto, se nam zdi, sedaj pa že drvimo v februar, pust, ki preganja zimo, Valentin, ki ima ključ od korenin, počasi si že tudi mi želimo kakšnega sončnega žarka in kar prav prijetno je, ko je dan že nekoliko daljši.

Da se boste lažje “prebujali” in lažje “preživeli” turbolentne energije, ki že nekaj časa ne dopuščajo več skrivanja za maskami, laganja samemu sebi in od nas zahtevajo jasno namero, čistost in iskrenost srca ter resnico – najprej do samega sebe. Kaj je tisto kar vi hočete, da si v prvi vrsti priznate, priznate kaj nočete in potem “hranite” kar želite, se ne koncentrirate na “nočem” in temu ne posvečate tolikšne pozornosti, kot tistemu kar res iz srca, že dolgo želite…

To je tudi povzetek SPOROČILA ANGELOV in DUHOVNIH VODNIKOV.

Ja, verjamem, da je podobno kot prejšnje, vendar, res nas energije silijo že nekaj časa in čedalje bolj nas bodo, da si že enkrat končno priznamo, da se umaknemo strahu in stopimo ven ter zablestimo v svetu – mi, sami točno takšni kot smo in ne takšni kot drugi pričakujejo od nas, da bi “morali” biti.

To terja pogum, porajajo se vprašanja, “kako, zakaj, kdaj,..”

Da boste lažje prišli do te točke – kako in zakaj, vam na poti samoodkrivanja,

prihajam v februarju nasproti z UGODNOSTJO:

FEBRUARSKA ugodna investicija za vaše

“zakaj-e” in kako-je”

  • če se bojite globoke vode, ne plavate radi, če ne vidite dna?
  • delate, pošteno garate, pa ste vedno brez denarja,
  • groza vas je zaprtih prostorov, dvigal,…
  • bojite se npr. kač, pajkov, celo morda mačk?!
  • naletite v kateri koli službi, društvu, skupini, okolici na “neumnega šefa”, ki se “ima za nekaj” in ravno vam najde živce
  • se bojite, da boste ob službo, čeprav ni utemeljenega razloga za to,
  • se bojite, da boste zboleli in si “kaj priklicali nase”, čeprav ste čisto zdravi in se počutite ok,..
  • in še mnoga druga vprašanja, ki vam že dlje časa rojijo po glavi… pa ne veste od kod in za kaj ter kaj je pravi odgovor za vas.

ODGOVOR SE SKRIVA V ENEM OD PRETEKLIH ŽIVLJENJ, spomini duše, do tja vas popeljem z regresijo, ki traja od 2-4 ure, tako, da si podarite, poklonite čas zase in…

  • da boste končno dobili odgovore, ki vas bodo pomirili, ker boste OZAVESTILI zakaj se bojite globoke vode, kač ali pajkov ali celo mačk?
  • ki vam bodo odgovorili in pregnali strah pred zaprtimi prostori in lahko se boste peljali z dvigalom, če do sedaj niste upali,…
  • ugotovili boste, da z vami “ni nič narobe”, ker naletite vedno “na kretena”, ampak je le naveza iz preteklosti in ko jo ozavestite, se izniči, torej, “kretenov” ne boste več potrebovali v svoji bližini..
  • kaj za boga, je vaše poslanstvo, kaj početi – dobite odgovor tudi na to…
  • jaz osebno sicer “logotipa” nisem videla v regresiji, pot in poslanstvo pa zelo jasno 🙂

ZNIŽANA INVESTICIJA V FEBRUARJU

IN SAMO ŠE 2 PROSTI MESTI: 19. in 21. 2. ob 10.00 uri.

Namesto 200, 00 eur, kolikor je investicija za celotno regresijo, ki lahko celo traja do 4 ure (moja najdaljša), investirate v svoje srčne odgovore 150,00, torej PRIHRANITE celih 50,00 eur.

ali

“ZAKLENJENA CENA do 22.2. 2018 – izvedba pa kasneje”: razumem, da vas je veliko, ki bi radi prišli, a vsi na ta datum ne morete, ste morda na počitnicah, pa bi vseeno želeli izkoristit to ugodnost:

Lahko ZAKLENETE ceno in se dogovorimo za ustreznejši termin izvedbe – v marcu. In kako ZAKLENETE in obdržite investicijo 150,00 namesto 200,00?

Poravnate ceno za namen “ugodnejše regresije” do 22.2. 2018 in si zagotovite termin tudi v marcu (se dogovorimo po vplačani investiciji).

Več informacij na:  041 372 404 ali na info@notranjamodrost.si. Pišite, pokličite in prejmete potrebne podatke in informacije

Več o regresiji pa si lahko preberete na: https://www.notranjamodrost.si/regresija-delna-celotna/

 

IN ŠE ENA NOVOST, katere se zelo veselimo, ker je bila že nekaj časa v načrtu in dogovorih:

Čudovit salon, masaže božanske -preverjeno na lastnih bolečih mišicah, ki so bile potem zelo sproščene 🙂

Prijazno, strokovno osebje… Ufff, razvajanje duše in telesa!

In z velikim veseljem naznanjam: končno se je pričelo sodelovanje s Centrom masaž in terapij – ILON iz Velenja:

V četrtek, 22. 2. 2018, ob 17.00 uri vabljeni na BREZPLAČNO predstavitev o blagodejnih učinkih bioterapije, predstavila bom kako lahko dvignemo imunski sistem, vibracijo energije, da razrešimo določene težave z zdravjem, odnosi, financami, samozavestjo,.. presežemo stres in nevtraliziramo njegove učinke..

Več tudi na strani: http://ilon.si/dvig-imunskega-sistema-in-energije-z-bioterapijo/

Ker je število mest žal omejeno, prosimo za predhodne prijave:    041 372 404 (Leonida)

 

SKUPINSKE BIOTERAPIJE Z VPLIVANJEM NA VZROKE

Vas mučijo bolečine, bolezni, slabši imunski sistem, slabo počutje, žalost, depresija,..?

Potem lahko rešitev hitro in ugodno najdete na skupinski bioterapiji. Obravnava se vsakega posameznika, skupina pa potencira moč bioenergije, ki sproži v telesu in v energijskem polju samo-izboljšanje, z energijskimi tehnikami pa vplivamo in raztaplajamo vzroke težav, da se ne bi v prihodnosti ponavljali.

Bolečine se omilijo ali celo izginejo, bioterapija pa ima odlične učinke tudi pri marsikateri kronični težavi ali težavah, kjer uradna medicina le blaži simptome. Je podporna terapija, saj če ima človek težave, ima pravico in dolžnost, da si pomaga z vsemi sredstvi, ki so mu na voljo.

Bioterapija ni uradno – medicinsko priznana terapija, je le pomoč, dodatek k hitrejšemu lajšanju težav, vsekakor pa se morate držati svojih “uradnih” medicinskih in drugih terapij, zdravljenj, zdravil, obravnav,…

20. 02. 2018 ob 10.00 uri, v prostorih Zveze borcev za vrednote NOB Trbovlje, (3x srečanje, 20.2. in še 2x – dogovor skupine, prispevek 60,00 EUR na osebo).

Prosim za prijave:                                                                           041 372 404 ali info@notranjamodrost.si

 

ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTORA, članek v Lizi,     1. 2. 2018:

Delavnica na to temo pa kmalu na vidiku, da boste pred veliko nočjo lahko podprli svoje prostore 🙂 in privabili več svežine ter novosti v dom in življenje.

Fotografija osebe Leonida Derganc.

Fotografija osebe Leonida Derganc.

Toliko za začetek februarja, sproti se dogaja, razvija se nov program, izpeljan bo glede na izkušnje dosedanje prakse, nekaj na novo pridobljenih znanj, bistvo je, da vam bo nudil podporo daljše časovno obdobje, da boste spremembo resnično lahko vnesli v svoje življenje in prakso – samo namig, več pa, ko bo čas za to – kmalu!

Vas obveščam…

Hvala ker ste in en močan objem,

Leonida