02
Nov

22 čarobnih božično novoletnih dni – odpuščanje in realiziranje v 2018 (manifestiranje)

Date: 16. decembra, 2017

Time: 10:00 - 18:00

Location: G Hotel Brezovica

Dragi moji!

Dan vseh Svetih je za nami in počasi se že marsikdo spogleduje z veselim decembrom in s plani za naprej. Vsi doživljamo občutek kako hitro »beži čas« in  se že tu in ta spogledujemo z letom 2018… V mislih kujemo načrte, si obljubljamo kaj vse bomo storili drugo leto, česa več ne želimo,…

Da bi vam to resnično uspelo tudi v praksi, ne le v mislih in idejah, vas lepo vabimo na …ja, lahko rečemo kar »Mega dogodek«! Dogodek, delavnico, kjer vam bomo Elena Sofia Seničar, Leonida Derganc ter najini cenjeni gostjo, Monika Pekošak in Mateja Bobek, predali praktične vsebine – kako odpustiti neželeno in kako dejansko privlačiti in uresničiti zastavljeno… Izredno močna energijska in praktična orodja, z znanji, s katerimi tudi me kreiramo iz Obilja! To želimo deliti z vami, za vas, za dobro vseh vpletenih, za dvig vaše energije in vibracije, več kot nas bo, več bo Luči.

 

Celodnevna vsebinsko izredno bogata delavnica, ki vam ne bo spremenila le zaključek leta in leto 2018, ampak vaše življenje!

          Elena Sofia Seničar in Leonida Derganc  

sva združili moči, da vam predava praktične vsebine, ki vam bodo pomagale na poti k uresničitvi vaših ciljev v 2018!

Program bosta obogatili najini gostji Monika Pekošak in Mateja Bobek!

Sobota, 16.12. 2017, G Hotel Brezovica med 10.00 – 18.00 uro

 Svoja znanja sva združili Elena Sofia Seničar in Leonida Derganc

Na interaktivni delavnici bova svoja znanja delili: priznana energetska terapevtka, svetovalka, motivatorka, pisateljica, Elena Sofia Seničar www.elenasenicar.si in Leonida Derganc, www.notranjamodrost.si, bioterapevtka, DNK aktivatorka, svetovalka na področju osebnostne in duhovne transformacije. In rada naju spremljajo tudi bitja svetlobe (Vodniki), ki prišepnejo, da poveva in zaupava stvari, ki jih nisva imeli v planu, ljudje pa so ob tem prijetno presenečeni. Zaupali vam bomo kako  idejo spraviti v realnost, kako okrepiti energijo, da to res uspe.

 

Da bo vsebina še bolj obogatena, bosta z nami še gostji:

 

Mateja Bobek: s svojim delovanjem pripomore k dobremu na planetu preko vibracij zvoka, z gong kopelmi, z angelskim glasom in ostalimi oblikami alternativnih znanj. Spremljate jo lahko preko FB strani Mateja Bobek.

 

Monika Pekošak: bioterapevtka po metodi karmične diagnostike in mednarodno certificirana učiteljica hatha joge, več o njenih bogatih znanjih in izkušnjah lahko najdete na: www.jogini.net

 

Kaj boste na delavnici pridobili?

Prejeli boste način, orodja in znanja, ki bodo delovali celostno: povezali bodo vaš um – vaš zavestni in podzavestni del, vaše srce in dušo, energijski nivo in poveže vaše fizično telo – fizično aktivnost, ker brez, da fizično storite nekaj, v tem svetu zaenkrat še ne gre, ostalih komponent pa tudi ne gre ignorirati!

 • Spoznali boste kako močne kozmične energije vplivajo na naše organe, sisteme, na naše fizično telo in kdaj ter kako najlažje postavimo določen fizični del in organ v harmonizacijo, izboljšano delovanje, hitrejše okrevanje ali pa zgolj krepitev in preventivno delovanje organov, funkcij, delov telesa. Neprecenljivo znanje za vsak dan!
 • Znebili se boste zastale energije, za katero ste domnevali da vas »blokira«, pa kar niste našli od kod ali pa ste dovolili, da vas črpa, ker je tako udobneje (ni treba nič spremenit).
 • Rezali bomo eterične vezi, ki vas držijo pri »slabih navadah« ali »pri tleh«
 • Posledično se izboljšajo odnosi, zdravje, finance, skratka področja, kjer ste do sedaj imeli občutek, da se ne premika.
 • Prejmete konkretne korake kako se »naravno pomirit«, kako preseči energijo panike, nervoze, hektike, ki vas lahko izčrpava tudi  več dni. Da ne boste več hodili naokrog kot »izžeta cunja«!
 • Kako postavit nove zdrave energijske temelje za 2018 (in za nadaljnja leta, saj boste prejeli konkretno znanje, ki ga lahko vedno uporabite).
 • Kako se lotite novih projektov – tudi z vidika »energijske podpore, kaj vam služi, čemu se izognite«
 • Kako izvesti spremembo, korak po korak, da ne obupate že na začetku, ko se nekaj zatakne.
 • Posledično se vam bo sprostilo ogromno energije, ki jo boste enostavno in z zavedanjem, usmerjeno uporabili za »bolj pametne stvari« torej za kreiranje vaših želja!
 • Izredno močna meditacija za nevtralizacijo strahu pred uspehom, vam bo odprla nove dimenzije
 • Presvetlili bomo družinsko matrico, da slučajno ne boste »plačevali grehov svojih prednikov« (tistih ki so še tu na Zemlji in tudi tistih, ki jih morda niste poznali in jih že dolgo ni več na Zemlji).

 

Čas obdarovanj – z delavnico podarite darilo sebi, svoji duši

Že sami sebi podarite čudovito darilo, ko se udeležite delavnice, ker si to zaslužite, ker si želite in zmorete potem narediti korak naprej!

Zato vama stopava naproti in vam za ZGODNJE PRIJAVE, do 30.11. 2017 nudiva delavnico z 10% popustom, kar znese: 333,00 EUR  (z že vključenim DDV).

V ceno je poleg bogate praktične delavnice in obiskov gostji, vštet še material za delavnico, 2 x odmor s kavo, čajem, rogljički in kosilo.

Število mest je omejeno, zato ne odlašajte s prijavo: info@notranjamodrost.si, kamor pošljete vaše ime, priimek, naslov in gsm številko. Podatke potrebujemo ker prejmete vstopnico po navadni pošti ter za osebno duhovno sporočilo.

 

Predbožični čas ima vedno prostor za še kakšno darilo

Posebna darila za naše udeležence, vsega ne izdava, nekaj pa namigneva:

Elena vam bo pripravila:

 • posebno popotnica za 2018 (in naprej), za finančno obilje in blagoslov
 • vsi energijsko močni izdelki Elene Sofie Seničar bodo na voljo z 10% božično-novoletnim popustom

 

Leonida pa bo za vas:

 • skanalizirala sporočilo bitji svetlobe (angeli, vnebovzeti mojstri, vile,… ) za leto 2018 za vsakega udeleženca posebej.
 • podarila 10% popust, ki ga lahko izkoristite od delavnice dalje in v letu 2018 ob naročilu katerekoli ponudbe Centra Notranja Modrost.

 

Hitre prijave, s popustom, do konca novembra PRIHRANITE 10%

Prijave na mail: info@notranjamodrost.si, kamor navedete vaše: ime, priimek, naslov in gsm številko

(Podatke potrebujemo, ker prejmete vstopnico po navadni pošti ter za pripravo kanaliziranih osebnih sporočil. Podatki so v skladu z zakonom na varnem in nikakor ne bodo posredovani drugim osebam).

Podatki za nakazilo: Elenas, d.o.o., Mariborska 86, 3000 Celje, namen: delavnica 22 dni

TRR: SI56 0510 0801 5906 634 (ABANKA d.d.)